sábado, 1 de diciembre de 2007

PLUS PUJOL - PALMA AQUA MÀGICA

Plus Pujol Lleida - Palma Aqua Màgica

83_____---_____74

El Plus Pujol Lleida ha aconseguit la setena victòria de la temporada al véncer a un Palma Aqua Mágica que no aixeca el cap (83-74). Els blaus han dominat el marcador durant tot el partit i s'han imposat merescudament. Malauradament, Maraker ha hagut d'abandonar la pista amb un esquinç al turmell i és dubte seriós per als propers partits. El matx ha començat amb molts nervis e imprecisions dels dos conjunts que anaven intercanviant errades. Aquest fet ha provocat que el marcador del Barris Nord reflectís un resultat molt pobre durant el primer quart. Dave Fergerson era el jugador més resolutiu dels d'Edu Torres però les defenses s'imposaven clarament als atacs. Així, s'acabava el primer parcial amb empat a 14. Al segon quart apareixeria l'encert exterior i els homes d'Edu Torres ho aprofitarien per aconseguir els primers avantatges significatius. Alberto Miguel escalfava el canell amb el primer triple dels locals. Llavors, el jugador càntabre provocaria l'entusiasme dels afeccionats del Barris Nord amb una ratxa de cistelles exteriors inversemblants que demostraven la seva qualitat. Edu Torres ha estat valent fent sortir al parquet a Oriol Jorge. El base del planter ha disputat quatre minuts. Temps suficient per demostrar que es un jugador vàlid que pot ser important en el futur. El discret partit de Lou Roe, l'estrella visitant, combinat amb els primers punts de Hettsheimeier i Hansen incrementaven la renda del Lleida Bàsquet fins als vuit punts que l'electrònic reflectia al descans (39-31). Edu Torres recordava als seus jugadors que guanyar no seria fàcil ja que el seu rival tenia la necessitat imperiosa d'endur-se el triomf cap a les Illes Balears. Així, els lleidatans iniciaven el tercer assalt amb concentració i gràcies a cistelles de jugadors com Hansen, Jones o Miguel augmentaven les diferències fins a marges que rondaven els quinze punts. Una possible relaxació dels locals era aprofitada pels homes d'Àngel Colino que tornaven a obrir el partit amb un parcial de 0-8. Xavi Puyada intentava liderar els seus companys cap a una remuntada que no es produiria mai. No obstant, el tercer quart finalitzava amb un inquietant 59-53. El Plus Pujol havia de ser contundent en atac i en defensa per tal d'arribar al tram final amb el marcador a favor. Mainoldi, Fergerson i Berni es posaven l'equip a l'esquena situant al Lleida en una situació força cómoda. Un últim esforç dels visitants comandat per Balmón i concluït amb un triple de Jackson posava la por al cos del públic lleidatà que veia com el seu equip només guanyava de tres punts a falta d'uns tres minuts per a la conclusió. Encara sort que a Berni Àlvarez no li tremolava la mà i podia contrarestar el triple en la jugada següent. Leo Mainoldi també anotava triples i sentenciava un matx que, tot i no ser brillant, els blaus mereixien guanyar. Al final, 83-74. Ara els nois d'Edu Torres hauràn d'afrontar dos desplaçaments consecutius que esperen saldar amb èxit i, així, consolidar-se entre els millors.

Crònica feta per::: Marc R. C.