sábado, 2 de febrero de 2008

CAI ZARAGOZA - PLUS PUJOL

CAI Zaragoza - Plus Pujol Lleida

81___---___58

El Plus Pujol Lleida ha perdut contundentment a la pista del líder, el Cai Zaragoza (81-58). Els aragonesos han realitzat un gran partit demostrant que gairebé no tenen rival. Els homes d'Edu Torres han fet el pitjor partit de la temporada mostrant-se com una joguina trencada a les mans del líder de la lliga. La valoració de 102-62 o el fet que els lleidatans hagin encertat un únic llençament triple són dos factors que han produït el desenllaç final. El partit començava amb cistelles visitants que responien els locals. Ben aviat, els de Curro Segura aconseguien els primers avantatges gràcies a la intimidació de Starosta. Els errors en atac del Lleida Bàsquet causats pel poder interior local provocaven uns percentatges molt baixos. La sortida a la pista d'Erek Hansen no suposava un estímul per al seu equip que acabaria el primer assalt perdent de set punts (19-12). El segon període s'iniciava amb una antiesportiva amb 2+1 incluït. Aquesta jugada impulsava al Cai fins als deu punts d'avantatge. A més, portava a Hansen a la banqueta amb tres faltes personals. Lescano i Phillip eren els millors de l'equip aragonés que, en nombroses ocasions, era beneficiat per un arbitratge casolà que es deixava influenciar pels gairebé 10000 afeccionats que omplien les grades del Príncipe Felipe. A les acaballes d'aquest segon quart arribava l'únic triple del Plus Pujol. El firmava Berni Àlvarez responent a un anterior triple de Lescano. La diferència s'escurçava fins als set punts amb una penetració de Brian Jones, però els locals aviat recuperaven la renda de deu punts. Una pèrdua de pilota dels visitants provocava un espectacul.lar triple de Paolo Quinteros que tancava el segon quart amb el marcador de 45-32. Quinteros continuava la seva exhibició a la represa liderant als locals. Els deixebles d'Edu Torres no podien fer res per evitar les cistelles fàcils de l'oponent que aconseguia avantatges propers als vint punts. El Plus Pujol evitava que el partit quedés sentenciat abans d'hora amb punts de Leo i Rafael que minimitzaven la desfeta fins als deu punts. No obstant, la superioritat local era evident i el poder de Phillip sota cistella resultava determinant. El tercer període finalitzava amb 62-48. Una diferència quasi impossible d'esborrar en deu minuts. Una jugada de 2+1 i una antiesportiva d'Oscar González feien concebre esperances. Però el miracle no és produïría. Quan els lleidatans s'apropaven minimament a l'electrònic, els de Curro Segura feien gala del seu potencial recuperant marges comodíssims. Les assistències de Victoriano i la manca d'encert exterior eren esculls massa grans per als blaus que van signar un partit nefast. Els dos darrers minuts servirien perque Andre Turner debutés amb la samarreta vermella del Cai davant una afició entregada. Els d'Edu Torres llençaven la tovallola i s'emportaven cap a Lleida una humillant renda de 23 punts (81-58). El tècnic visitant reconeixia que el seu equip havia realitzat el pitjor partit de la temporada i s'autoculpava per la derrota. També manifestava que el rendiment d'Erek Hansen no és l'esperat. El pivot americà podria tenir les hores comptades a l'equip del Barris Nord.

Crònica feta per::: Marc R. C.