sábado, 17 de noviembre de 2007

PLUS PUJOL - MELILLA BALONCESTO

Plus Pujol Lleida - Melilla Baloncesto

88___---___94

El Plus Pujol Lleida no ha pogut sumar una important victòria a casa i s'ha vist superat per un Melilla molt encertat (88-94). El nefast primer quart dels blaus ha condicionat tot el partit. No obstant, els lleidatans no s'han rendit arribant a igualar el resultat a pocs minuts del final. Una remuntada que no s'ha pogut transformar amb la sisena victòria de la temporada.
Els blaus han iniciat el partit molt erràtics e imprecisos. Això ha propiciat que el Melilla s'escapés al marcador. Els triples de Gloger i García incrementaven poc a poc la renda visitant i Edu Torres no trobava solucions a la banqueta. Algunes desicions arbitrals dubtoses i els primers punts de Southall (acabaria amb 18) deixaven al conjunt nord-africà amb un avantatge molt cómode al final del primer quart (14-28). Aquest primer quart significaria el retrobament de Xavi Vallmajó amb la que, fins fa uns sis mesos, era la seva afició. A l'inici del segon període, la situació no es revertia gaire ja que Southall i Albert eren els amos de la zona. A més, Erek Hansen es mostrava intimidat i perdia quasi totes les pilotes que li arribaven a les mans. Més endavant, l'aparició d'Alberto Miguel retallava les distàncies. El càntabre anotaria 12 punts gairebé consecutius que donaven vida als d'Edu Torres. Els de Melilla conservaven set punts al descans (37-44).
A la represa, els locals sortien convençuts que podien capgirar el resultat. En aquest tercer quart, la igualtat era la nota predominant. Els blaus es situaven a sis punts del rival en diverses ocasions, però no aconseguien donar l'estocada al conjunt de Paco Olmos. Mainoldi i Southall eren els jugadors més resolutius d'aquest període que, després d'un triple del Melilla, acabava amb nou punts d'avantatge per als nord-africans (59-68). Berni anotava un triple en la primera possesió de l'últim quart que retornava les esperances a la parròquia local. Llavors, el partit entrava en una fase d'intercanvi de cistelles que provocava taquicàrdies entre els espectadors. El Plus Pujol retallava les distàncies però els de Paco Olmos tornaven les cistelles a les jugades següents. No obstant, Fergerson, Jones i Hettsheimeier retallaven la distància a l'electrònic fins a tres punts. Uns tres punts de desavantatge que Mainoldi esborraria amb un triple que igualava el partit fent enbogir la grada del Barris Nord. Un encertadíssim Josemi García posava el 81-84 al marcador abans que Fergerson empatés amb una jugada personal que acabava amb triple. Llavors, Gloger anotaria dos punts que no podrien ser contarestats per Maraker. A falta de quaranta segons per la botzina, Josemi García (el malson dels lleidatans) anotava un triple inversemblant sobre la botzina de possesió que enfonsava als homes d'Edu Torres. Els tirs lliures visitants i les jugades a la desesperada locals firmaven el 88-94 definitiu. Una llàstima pel Plus Pujol Lleida que no va poder culminar la remuntada i suma la segona derrota consecutiva.
Edu Torres reconeixia que la clau del partit ha estat el primer quart i afirmava que els seus homes no han estat bé a nivell defensiu. El tècnic blau lamentava la lesió de Jaume Comas (fractura a un dit de la mà esquerra) que haurà d'estar un mes de baixa. D'altra banda, Vallmajó assegurava que la victòria del seu equip ha estat justa ja que han dominat el partit desde el salt inicial.

Crònica feta per::: Marc R. C.